Kiwanis – Bloesem – Oldtimerrit Goes – de Bevelanden

Over de rit

De 26e Kiwanis Bloesem Oldtimerrit is op 9 mei 2020.t 2019

De opzet van de oldtimerrit is fundraising.

Al die jaren heeft de Kiwanis Goes-de Bevelanden geld opgehaald voor vele goede doelen die altijd iets met kinderen te maken hebben.

Niet voor niets is het motto van de wereldwijde Kiwanisorganisatie: ‘Serving the children of the world.’

Dat geld wordt bijeengebracht door de sponsors. Zij zetten advertenties in het programmaboekje en ook dit jaar heeft de club een goed kinderdoel gevonden: Stichting Vakantiehuis Thuredriht.

Helaas is niet voor ieder gezin een vakantie weggelegd, omdat bijvoorbeeld het leven op zijn kop staat door een ernstige ziekte bij een kind.

De angst, de onderzoeken en de behandelingen beheersen vaak het hele gezin. Stichting Thuredriht maakt voor deze gezinnen een vakantie mogelijk in de duinen en aan het strand van Renesse.

Even in het kort het programma: volgt ......

Hier zal autojournalist Rob Strating de speaker zijn om de mooie oldtimers van commentaar te voorzien. Daarna zal ook de prijsuitreiking plaats vinden.

De rit

Het unieke van deze rit is dat de automobielen achter elkaar rijden en dat kan, omdat er motorbegeleiding is van het MBTZ.

’s Morgens wordt het Noordelijk deel van Zuid-Beveland aangedaan, van Wolphaartsdijk tot Yerseke. Na de lunchstop zal een groot deel van de Zak van Zuid-Beveland worden gereden.

Bij zowel de start als de finish wordt een groot aantal belangstellenden verwacht. Ook de tussenstop op de zeedijk bij De Landing zal unieke beelden opleveren.

Voor meer informatie:

www.kiwanisgoesdebevelanden.nl/oldtimerrit

www.kiwanisgoesoldtimerrit.nl,

robstrating@zeelandnet.nl, tel. +316 53 11 48 98

Zoals u van ons gewend bent, eindigen we altijd met champagne en oesters en dat willen we graag zo houden!

We gaan er weer een geweldige dag van maken met automobielen uit een ver en een iets recenter verleden !

Onze kracht zit hem in de organisatie:

De advertenties, in het overigens keurig verzorgde boekje, leveren het gewenste fundraisingsbedrag op dat altijd in de buurt van de 10.000 euro komt. Vlak voor de kerst gaan de uitnodigingen aan de rijders de deur uit en het spreekwoord ‘Wie het eerst komt, het eerst maalt’, doet hier opgeld. Soms moeten we deelnemers die zich laat aanmelden teleurstellen, als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.

Bent u geintresserd in een advertentie in ons programmaboek, neem gerust contact met ons op, otr@kiwanisgoesoldtimerrit.nl, zie onderstaand voorbeeld.

Oldtimerrit 9 mei 2020

Bekijk hier het filmpje van vorige editie!

Telefoon:

otr@kiwanisgoesoldtimerrit.nl

Bankrekening:
NL93 ABNA 0573 7748 38

Stand van vandaag:

nog in te schrijven Oldtimers:   0

Inschrijven blijft mogelijk, u komt op de reservelijst te staan. Ervaring leert dat er altijd wel enkele afvallen. U krijgt vroegtijdig bericht.

PRIVACYVERKLARING.

Kiwanisclub Goes – de Bevelanden verwerkt persoonsgegevens van de Bloesem Oldtimerrit:

Rijders die zijn ingeschreven voor de rit.

Door uw inschrijving voor de rit hebben wij uw gegevens en die hebben we nodig om het boekje van de rijders met voertuig te presenteren.

Verder gebruiken wij uw gegevens om u jaarlijks uit te nodigen en om via de e-mail op de hoogte houden over de bijzonderheden van de rit.

Foto’s van de rit worden op onze website geplaatst en zijn voor iedereen te bekijken.

Inschrijfgegevens worden beheerd door de Oldtimerritcommissie en deze worden alleen gebruikt voor de Bloesem Oldtimerrit.